Votează Cetatea Făgăraşului

Vrei ca atunci când îţi vin prietenii în Făgăraş să nu îţi fie ruşine să le arătţi cetatea? Atunci pune mâna pe telefon şi fă o minune: votează Cetatea Făgăraşului.

Cetatea Făgăraşului este prezentă în finala concursului Restaurare de la Televiziunea Naţională din data de 1 Decembrie. Monumentul nostru a câştigat preselecţia cu numărul 3 a concursului. Cetatea va concura cu alte monumente, după cum urmează: Biserica de la Parhauţi, cetatea Oradea, Turnurile Cetăţii Sighişoara, Cetatea română de la Adamclisi, Vila Elisabeta de la Băile Herculane, Cinematograful de la Băile Govora, Linia ferată Oraviţa-Anina, Cetatea dacică de la Batca Doamnei.
Monumentul care va ieşi câştigător în finală va beneficia de restaurare completă cu fonduri adunate în urma unui teledon organizat de TVR. Pentru a câştiga, Cetatea Făgăraşului trebuie votată pe 1 decembrie între orele 9 – 23 prin SMS (cifra 3 trebuie trimisă prin SMS la 1388 – cost 0,95 eurocenti) sau la numărul de Romtelecom ce va fi afişat pe ecran.

Hai la vot. Daca pe preşedinte nu îl votaţi, măcar Cetatea Făgăraşului să o votăm… 🙂

2 comentarii »

  1. NicuMeister said

    Eşti tare mândru că eşti făgărăşan…şi pe bună dreptate, cetatea Făgăraşului este unul dintre monumentele României care aduce cinste ţării. Poate că ar aduce şi turişti dacă s-ar investi în ea. De pe urma acestui fapt ar avea de câţtigat şi România dar şi oraşul tău de baştină. Eu votez Făgăraşul, să nu-mi fie ruşine să arăt prietenilor cetatea 😉
    http://meisternik.wordpress.com/

  2. ionutchirita said

    Mulţumesc că eşti alături de mine… 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu