About me

Inceput de drum…

Ma numesc Ionut Chirita, am 22 de ani si locuiesc in Fagaras. Insa, pentru putina vreme sunt student la Facultatea de Teologie Pastorala Penticostala din Bucuresti. Pe acest blog veti gasi tot felul de articole care vor trata evenimente deosebite din activitatea mea studenteasca si pastorala.

Reclame

17 comentarii

 1. tavy said

  felicitari Ionut,
  Imi pare rau pentru despartirea de colegii de camera, poate anul viitor vrei sa refaci ABC-ul camerei 21 si ma primesti pe mine ca B.

 2. dragos said

  no bine, ma….dar parca prea ai dramatizat despartirea de colegii din anul III… 🙂 Domnul sa te ajute sa realizezi un blog bun . Fii binecuvantat!

 3. ionutchirita said

  Bine Tavi, ne mai trebuie un A…:)

 4. ionutchirita said

  Multumesc mult Dragos, sper sa iti faci si tu unul, poate asa o sa colaboram mai mult pe viitor cand nu o sa mai fim impreuna la redactie 😦

 5. Ali said

  E foarte interesant acest blog al tau (asa aflam mai multe despre tine).
  Mi-a placut foarte mult cum ai prezentat despartirea de colegi (nu stiam ca ai un asa suflet de poet 🙂 si ca te pricepi asa bine la scris)
  Deci… ce ai facut la examenul de azi?

 6. ionutchirita said

  Oh… Ali, prea multe laude din prima. Nu ma vad chiar asa bun scritor, totusi incerc sa fac si eu ceva folositor si sper sa reusesc. In ce priveste examenul sper sa fi luat nota mare, am stiut destul de bine. Vineri urmeaza un alt examen, destul de greu. Pray for me.

 7. Maria said

  Hai brother….stii ca meriti laudele, ai realizat un blog fain….iar descrierea de colegii de camera a fost reusita, pe mine cel putin stii ca ma impresionat! continua tot asa si va fi super! succes 🙂

 8. ionutchirita said

  Noi nu meritam nimic, chiar daca ni se pare. Totul e in mana Sa. 🙂

 9. danny said

  E super fain ceia ce faci, cred ca ma asteptam la ceva nou dar nu chioar la un blog! nu te credeam chiar atat de sensibil, insa am fost marcata si eu de despartirea ta! Domnul cu tine!

 10. ionutchirita said

  Despartirea marcheaza un eveniment important, ea ne trasmite un mesaj Daniela. Cat de mult sau cat de putin am tinut la colegii nostri.

 11. vaisamar said

  Greaca cum merge, frate Ionuţ? Sau mai mult stă? 🙂

 12. NicuMeister said

  Felicitări pentru blog! Aşteptăm noi articole sau file de jurnal…

 13. Domnule, nu gasesc pe site un email de contact, asa ca fa bine, contacteaza-ma tu 🙂

  multumesc.

 14. ionutchirita said

  Adresa mea de e-mail este ionut_chirita@yahoo.com. Te-am contactat, te-am adaugat la lista de messengeri dar nimic…. 🙂

 15. ghery said

  Nu am reusit sa citesc mai mult decat „about me” iar aici am aflat o greseala impardonabila „Pe acest blog veti gasi tot felul de diverse(felurite) articole” si am tras o concluzie, poate grabita, asupra valorii, cel putin gramaticale, a celor continute in acest site. o fi vorba de afirmare, sau stiu eu ce, dar nici chiar asa.
  Respect si la mai mare.

 16. ionutchirita said

  Îmi pare rău pentru greşelile gramaticale. Îmi dau seama că din când în când mai greşesc. Daca am dat impresia că vreau să mă afirm îmi cer scuze. Cred că dacă vroiam să mă afirm, publicam mai des articole şi mă puneam în centru pe mine. Scopul meu este să ajut şi pe alţii prin articolele mele.
  Mulţumesc pentru remarca făcută… am corectat propoziţia.
  Respect şi la mai mare. 🙂

 17. Sunt unul dintre organizatorii Intalnirii bloggerilor evanghelici care va avea loc sambata. Ne-ar placea sa participi. Nu am gasit in pagina asta emailul tau. Te rog trimite-mi tu un email la adresa voiculesti at gmail punct com ca sa iti dau toate detaliile sau intra pe rouavietii.ro/2009/04/16/what-would-jesus-post-intalnirea-bloggerilor-evanghelici . Gasesti acolo detaliile despre intalnire si inscriere la eveniment

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

%d blogeri au apreciat asta: