Libraria Adevărul din Bucureşti

Ieri seară, în timp ce citeam ziarul Adevărul de seară, am aflat că astăzi se deschide prima librărie Adevărul. Am fost interesat pentru că puteam să găsesc toate cărţile ca să îţi completezi colecţia. Astfel, ca un băiat care îmi place să mă orientez în spaţiu şi să nu pierd timpul cu căutatul sediului librăriei am citit care era adresa (Bd. Magheru nr.21). Plin de speranţă am pornit într-acolo. Când am ajuns la locul cu pricina nu am găsit nici o librărie. Am încercat să caut un ziar Adevărul şi am văzut că scria numărul 18. Am mai dat de un ziar Adevărul şi acolo scria nr. 9. Pănă la urmă, cu chiu cu vai l-am găsit, deoarece am avut un reper uşor de găsit: lângă cinematograf ul Patria.

De aceea, ca să nu vă mai chinuiţi cu tot felul de adrese false răspândite de la cei care distribuie ziarul Adevărul, vă îndemn să căutaţi cinematograf Patria şi ascusă într-un colţ astfel încât să nu poate fii găsit se află librăria Adevărul plină cu cărţi verzi, iar la uşă stau alte cutii care aşteaptă să fie golite. Şi încă un lucru, nu aşteaptă mult… 🙂

Reclame

6 comentarii »

 1. eu said

  si cam cat costa o carte?

  • ionutchirita said

   Pai pana la vol 18 si de la vol 30 pretul este 11 lei de carte
   intre vol 18 si 30 pretul este de 8 lei de carte
   Se merita.

 2. Lili said

  Am cautat si eu libraria pe tot bulevardul si am avut serioase indoieli asupra existentei ei in realitate. Multumesc pentru localizare si pentru reperul foarte vizibil, cinematograful Patria, ce ar fi trebuit mentionat si in stirea cu deschiderea librariei. Multumesc.

 3. DINCA MANUELA said

  AM 2 NEPOTEI SI REAU SA STIU DACA MAI POT GASI LA DUMNEAVOASTRA PRIMELE 3 CARTI DIN COLECTIA DISNEY.VA MULTUMESC ANTICIPAT . MANUELA DINCA

  • ionutchirita said

   Eu nu fac parte din staff-ul de la Adevarul, dar puteti merge la librarie despre care am vorbit mai sus si sa va interesati daca mai au primele trei carti. Daca nu gasiti acolo, puteti merge direct la sediu. Eu am fost la sediu si mi-am cumparat toate volumele. Dar dupa ce s-a deschis libraria nu a mai fost nevoie sa merg acolo. Si daca nu le au cand mergeti trebuie sa va interesati cand mai aduce.

 4. ionutchirita said

  Tot la aceiasi locatie pe care am descris-o mai sus… 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: